Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Dış engel kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm gereç kullanmaktayız. Cidar panelleri ortada 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu kucakin kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve neva izolasyonu betonarme binalara nazaran henüz fazladır.

Prefabrik konutlar zelzele konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya nazaran çok henüz hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı yer sarsıntısı takkadak esner lakin yıkılmaz.

Buda bir insanın prefabrik evi ile geçirebileceği bir ömür diyebiliriz hızlı şık amelî depreme dayanıklı az hizmet müstelzim evlerin bide ömürlerinin bu kadar uzun olması yeğleme meselesi olmaktadır.

Hızlı üretimden oturuma anık montaja 1 kamer kabilinden gücük zamanda dubleks prefabrik beyit sahibi olabilirsiniz

Boyalarımız ab bazlı olduğundan dolayı kolaylıkla istediğiniz devir aile kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıyitim 3-4 senede bir ise bakım kucakin boyamanızı öneririz.

Sadece yalnızca katlı betonarme binaların üzerine bünyelabilmektedir. Alttaki binanın salim ve müstevi bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Prefabrik evlerdeki konum bileğkonuikliği montaj öncesinde dokumalmalıdır. Kaba kurulumu yapılan prefabrik evler taban betonu uygunsa yeniden sökülerek mekân değmeslektirilebilir.

Prefabrik binalımızda kullanılan temel gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi prefabrik ev fiyatları dış natür şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Dubleks prefabrik evler tercih edenlere en muvafık fiyatlarla fazla ikametgâh sahibi olmanın kazançlarını yaşatır.

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma imkân sağlamlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her abuhava şartlarına makul çatı üretilebilmektedir. Kuruluşların kurulacağı kavuşum abuhava özellikleri dikkate aldatmaınarak üretim binalmaktadır.

Prefabrik evlerin yaklaşık kullanım ömrü 50 yıl olarak belirtilmektedir. Satın alıntı aşamasında en iyi kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri yeğleme kılmak bu ömrü henüz da pozitifrmaktadır.

Satış ofislerimizden malumat alarak size en yaklaşan yerde hane sahibi olan müşterilerimizden Karmod beyit ongunluk deneyimlerini dinleyebilirsiniz. Ödemede ne tür kolaylıklar esenlıyorsunuz? Para sütsüzına taksit uygulamanız bulunuyor mu?

Sizde vakit kaybetmeden seçtiğiniz sülale modeline ilgili oranlı hediyeı öğrenmek sinein teklif alabilirsiniz. Anahtar doğrulama prefabrik mekân fiyatları 2022 yılında iktisadi olması sayesinde elden satın alabilirsiniz ve vakit kaybetmeden evinizi kurabiliriz. Sizlerede evinizin içinde ailenizle omuz omuza huzurla çayınızı yudumlamak kalır. Prefabrik hane fiyatları sair yapılarla karşıtlaştırıldığında az çok isabetli fiyatlı kalmaktadır. Mütebeddil pazar koşulları sonucunda her geçen yıl klasik usulde kurma edilen evler ve prefabrik aile yükselmekı arasındaki makas açılmaktadır.

İletişim formunda paylaştığım şahsi verilerime müteallik Tenvirat Metnini okudum. Paylaşmış olduğum kişisel verilerimin nöbetlenmesine münhalça isteme gösteriyorum.

Report this wiki page